|
|
רוטב רוסי |
מרכיבים :
|
2 כפות בצל מגורד
2 כפות חומץ תפוחים (או חומץ סיידר)
1/2 כפית סוכר
1/4 כוס קטשופ
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי טעם
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים 1/2 כפית סוכר בתוך חומץ תפוחים ומניחים לסוכר להתמוסס.
•
שמים את הקטשופ והמיונז בתוך קערה ומגרדים פנימה 1-2 כפות בצל.
•
מוסיפים לקערה את תערובת החומץ והסוכר, ומלח ופלפל על פי טעם.
•
מערבבים את החומרים יחד.
•
מטפטפים פנימה לאט לאט את שמן הזית תוך טריפה מתמדת עם מטרפה.
•
טועמים את הרוטב ומתקנים טעם.
•
מגישים רוטב רוסי עם סלט, או בכריך.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|