חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סהרוני שקדים
450 גר' שקדים מולבנים פרוסים לרצועות
1 כוס סוכר
2 כפות מי זהר
2 כפות חמאה רכה
1/4 כפית קינמון
1/8 כפית גומי ערבי (מסטיק גם)
2 חלבונים
1 כוס שומשום
• שמים במעבד המזון את השקדים ואת הסוכר ומעבדים עד שמתקבל מקרם של אבקה.
• מוסיפים 2 כפות מי זהר, 1/4 כפית קינמון, 2 כפות חמאה ו- 1/8 כפית גומי ערבי.
• מעבדים את המצרכים היטב עד שמתקבלת עיסה במרקם חול לח ודביק.
• אם הבצק לא נקשר וקשה לעיבוד, מוסיפים עוד כף מי זהר (או לחילופין מיץ תפוזים או מי ורדים).
• לוקחים את הבצק ויוצרים ממנו גלילים בעובי סנטימטר ואורך 2 -2.5 סנטימטר.
• הכמות תפסיק ל- 35 סהרוני שקדים.
• מכינים תבנית עם נייר אפייה, ולידה קערה עם חלמונים ועוד קערה עם שומשום.
• טובלים כל גליל בצק שקדים בביצה ולאחר מכן בשומשום עד לציפוי מלא.
• מעצבים כל גליל בצורת סהר: משטחים את כל הגליל ומעגלים בפינות.
• ומסדרים את כל העוגיות על התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 10 עד 15 דקות.
• כשהעוגיות חמות הן רכות אך כאשר תצטננה הן עלולות להשבר אז לא מומלץ לאפות יתר על המידה.
• מצננים את עוגיות השקדים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים