|
|
עוגת תפוח בדבש קלה |
מרכיבים :
|
3 כוסות קמח תופח
1 כפית קינמון
1/2 כוס שמן קנולה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1/4 כוס דבש
1 קופסת רסק תפוחים לא ממותק 560 גר'
לציפוי: 1/3 כוס דבש
אבקת סוכר
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים היטב את הקמח עם הקינמון (מומלץ לנפות אותם יחד).
•
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם סוכר והדבש עד שמתחיל להלבין.
•
מוסיפים שמן וטורפים.
•
מוסיפים את רסק התפוחים ומממשיכים לערבב היטב.
•
מוסיפים את הקמח בהדרגה לתוך בלילת התפוחים תוך ערבוב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
•
מעבירים את הבלילה לשלוש תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות.
•
אופים את עוגות הדבש במרכז התנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך 40-45 דקות.
•
כשהעוגה מוכנה והקיסם שהכנסנו יוצא נקי, מוציאים אותה מהתנור.
•
כשהעוגה חמה, יוצרים חורים לכל אורכה בעזרת שיפוד עץ, במרחק של 3 סנטימטר אחד מהשני.
•
מחממים 1/3 כוס דבש במיקרו ושופכים את הדבש הנוזלי על עוגת הדבש.
•
מניחים לעוגה להצטנן לחלוטין בטמפרטורת החדר, מוציאים אותה מהתבנית ומפזרים מעליה אבקת סוכר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|