|
|
תותים מצופים שוקולד |
מרכיבים :
|
חבילת שוקולד מריר לבישול
חבילת תותים גדולים
כוס שבבי קוקוס
כוס שקדים טחונים
|
|
אופן הכנה :
|
• מצפים מגש בנייר פרגמנט.
•
מכינים את השקדים ואת הקוקוס בקעריות שניתן לטבול בהן את התותים.
•
שמים סיר עם מים רותחים על האש, מניחים מעליו קערה ובתוכה ממיסים את השוקולד (בן מרי) כ- 8 עד 10 דקות.
•
יש להקפיד שהמים בסיר לא יגעו בקערה שמעל, כך שהשוקולד נמס ממגע האדים בתחתית הכלי בו הוא מונח.
•
כשהשוקולד נמס, תופסים את התות מהעלווה ומטבילים בשוקולד, משם מעבירים את התות לציפוי של קוקוס או שבבי שקדים.
•
מכניסים למקרר ל-30 דקות ומגישים.
•
ללקק את האצבעות!
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|