|
|
לחם בננה קל |
מרכיבים :
|
1 כוס קמח
1/2 כוס קמח תופח (או קמח עם 1/2 כפית אבקת אפייה)
1 כפית קינמון
1 כוס סוכר חום
125 גר' חמאה מומסת
2 ביצים טרופות קל
3 בננות בשלות מרוסקות
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערה את הקמח עם הקמח התופח וכפית קינמון.
•
מוסיפים כוס סוכר חום ומערבבים.
•
מוסיפים את החמאה שהמסנו במיקרו, את הביצים הטרופות ואת הבננות המרוסקות.
•
מצפים תבנית או שתי תביות ארוכות (אנגלישקייק) בנייר אפייה או מורחים בחמאה.
•
שופכים את הבלילה לתבנית או לתבניות עד מחצית הגובה.
•
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 40-45 דקות, או עד שקיסם עץ שהכנסנו למרכז העוגה יצא נקי.
•
מצננים את העוגה 10 דקות ומוציאים מהתבנית.
•
חותכים ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|