חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
איך מבשלים חומוס
1 כוס חומוס (חומוס גדול לבן)
3 כוסות מים
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
6 כפות שמן זית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
• שוטפים את החומוס היטב ומסלקים את כל הגרגירים הכהים או שבורים.
• משרים כוס אחת של חומוס ב- 3 כוסות מים משך לילה או משך 14 שעות.
• החומוס יספוג את המים ויכפיל את גודלו.
• שוטפים את החומוס היטב מספר פעמים.
• מכניסים את החומוס לסיר ומוסיפים מים עד כיסוי של החומוס ועוד שני סנטימטר.
• מביאים את המים עם החומוס לרתיחה.
• לפני שהמים רותחים, מנקים את כל הקצף שנקווה על המים.
• כשהמים רותחים, מורידים את החומוס מהאש ומחליפים מים.
• מחזירים את הסיר לאש ומביאים שוב לרתיחה.
• כאשר המים רותחים, שוב מסירים את החומוס מהאש ושופכים את המים.
• מכסים את החומוס עם מים (כשני סנטימטר מעל החומוס) ומחזירים לאש בפעם השלישית.
• מבשלים את את החומוס על אש גבוהה עד רתיחה כאשר הוא רותח מורידים את האש ומבשלים משך שעה וחצי עד שעתיים.
• מידי פעם בודקים אם יש צורך להוסיף מים.
• כשהחומוס מוכן, מסירים אותו מהאש.
• ניתן לשטוף אותו אך לא חובה.
• מוסיפים לחומוס שמן זית, מלח פלפל ופטרוזיליה ומגישים כתוספת.
• לחילופין, ניתן לטחון לממרח חומוס או להשתמש בתבשיל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים