חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב צ'טני בוטנים
2 כוסות בוטנים קלופים טריים (400 גר')
1 כוס כוסברה קצוצה
2 -3 כוסות מים
3 כפיות שמן
4 כפיות יוגורט
1 פלפל ירוק חריף (צ'ילי או דומה)
2 כפיות גרגירי חרדל כהה
1/3 כפית אספטידה (הינג)
1 כפית מלח
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
2 פלפל צ'ילי אדום יבש
• מחממים תנור ל-200 מעלות, מפזרים את הבוטנים על תבנית וקולים אותם בתנור החם משך כ-10 עד 15 דקות.
• יש להשגיח שהבוטנים לא ישרפו, אלא יקבלו גוון שחום מעט.
• אם אתם קולים את הבוטנים עם הקליפה, יש לצנן כמה דקות לפני שמקלפים.
• כשהבוטנים בתנור מכינים צ'ונס שפירושו תבלינים קלויים יחד על מחבת.
• מחממים סיר קטן על להבה בינונית ומוסיפים 3 כפיות שמן.
• כשהשמן חם, מוסיפים את גרגירי החרדל ומטגנים כמה שניות עד שהם מתחילים להתפצפץ.
• מוסיפים את האספטידה, ו-2 פלפלי צ'ילי אדום יבש ומטגנים עוד 20 שניות.
• מסירים את הצ'ונס מהאש.
• שמים את הבוטנים הקלויים הקלופים בבלנדר עם הכוסברה, פלפל ירוק חריף, 4 כפיות יוגורט, וג'ינג'ר.
• מוסיפים בערך כוס וחצי מים ומתחילים לעבד.
• הסמיכות של הצ'טני תלויה במים- לצ'טני דליל יותר מוסיפים עוד מים.
• כשהצ'טני מוכן, מוסיפים את הצ'ונס או תערובת התבלינים המטוגנת ומלח על פי טעם.
• מגישים את הצ'טני לצד תבשילים הודים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים