חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופגניות
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס קמח
1 ו- 1/4 כוסות חמאה רכה
2/3 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
3 ו-1/2 כוסות קמח לחם*
1 כפית מלח
שמן לטיגון
• ממיסים את השמרים בקערה עם כוס מים חמימים ומניחים בצד ל- 10 דקות.
• מוסיפים לקערה כוס קמח רגיל ומערבבים.
• מעררבים בקערת המיקסר (עם וו בצק) את החמאה עם 2/3 כוס סוכר.
• מוסיפים למיקסר ביצה אחר ביצה -3 ביצים ומעבדים.
• מערבבים בקערה את קמח הלחם עם מלח ועם כפית וניל ומוסיפים את הקמח בהדרגה למיקסר.
• מעבדים עד שהתערובת אחידה.
• מוסיפים בהדרגה את תערובת השמרים והקמח ומעבדים לבצק חלק.
• מוציאים את הבצק מהמיקסר ומניחים בקערה מכוסה בניילון נצמד.
• משאירים את הבצק לתפוח במקום חמים משך שעה וחצי עד שעתים.
• לאחר שהבצק תפח, מרדדים אותו על משטח מקומח לעלה בעובי סנטימטר וחצי.
• יוצרים עיגולים עם כוס או עם חותך סופגניות מיוחד עם חור.
• מחממים סיר גדול עם שמן עמוק, וכאשר השמן רותח, מכניסים פנימה את הסופגניות - 3-4 כל פעם בהתאם לגודל הסיר.
• מטגנים כל סופגניה בין 3-4 דקות כל צד והופכים לצד השני, עד שהסופגניות שחומות.
• מוציאים את הסופגניות לרשת או לנייר סופג כדי להפטר משאריות השמן.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים