חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטה פנה עם סלמון
300 גר' פסטה מחיטה מלאה
300 גר' סלמון מאודה בחתיכות
חבילת עלי רוקט גדולים (ארוגולה)
1/3 כוס שמיר קצוץ
5 שיני שום קצוצות
2 גבעולי כרישה קצוצים
2 כוסות עגבניות שרי קצוצות
1/4 כוס מרק ירקות
1 קופסת עגבניות קלופות בקוביות
שמן זית
מלח ופלפל
• גבינת פרמזן
• מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה.
• מחממים מחבת עם מעט שמן וסוגרים את הסלמון משני צדדיו- כ- 4 דקות כל צד.
• מוציאים את הסלמון מהמחבת, ומוסיפים את הכרישה.
• מאדים את הכרישה כ-8 דקות עד שהיא רכה וזהובה.
• מוסיפים את השום ומערבבים עוד כדקה.
• מוסיפים את עלי הרוקט ואת ציר מרק הירקות, מפזרים מעט מלח ומבשלים כ-5 דקות.
• מוסיפים למחבת את הסלמון (שהוכן מבעוד מועד), עגבניות השרי והשמיר.
• מעל הכל שופכים את קוביות העגבניות בשימורים, ומוסיפים מלח ופלפל.
• מערבבים עוד כמה דקות ואז מוסיפים 1/4 כוס מהמים בהם בישלנו את הפסטה או מים רגילים.
• מבשלים את הרוטב כ- 10 דקות, מוסיפים את הפסטה שסוננה ממים למחבת, ומערבבים היטב.
• מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מעט פרמזן מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים