חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת קישואים
4 כוסות קישואים פרוסים דק לעיגולים
1 בצל גדול קצוץ
1 כפית שום כתוש
3 כפות חמאה או מרגרינה או שמן זית
2 ביצים
2 כפיות חרדל דיז'ון
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה (או יבשה)
1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
• 2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
• בצק פאי או קיש מוכן
• מחממים מחבת גדולה עם חמאה או מרגרינה על אש בינונית ומטגנים את הבצל 2 דקות עד שהוא שקוף.
• מוסיפים את פרוסות הקישואים ואת השום וממשיכים להקפיץ יחד כמה דקות עד שהנוזלים מתאדים.
• טורפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים חרדל, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
• מערבבים את המוצרלה אל תוך הביצים ומוסיפים פנימה גם את תערובת הקישואים לאחר שהצטננה מעט.
• מסדרים בתבנית עגולה את בצק הקיש המוכן ומוזגים מעל את הבלילה.
• אופים את הפשטידה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך 35 עד 40 דקות.
• מוציאים את פשטידת הקישואים מהתנור ומצננים אותה 5 דקות לפני שפורסים.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים