חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת פטריות ותרד
צרור גדול של תרד נקי קצוץ (או קפוא)
3 כוסות פטריות קצוצות
120 גר' גבינה צהובה מגורדת (צ'דר או עמק)
10 ביצים
60 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כפית חרדל
מלח ופלפל
• משמנים תבנית אפייה עמוקה מפיירקס במעט שמן או חמאה.
• מפזרים את התרד על כול התבנית ומעליו את הפטריות.
• פותחים בקערה גדולה 10 ביצים וטורפים היטב.
• מוסיפים לביצים חמאה מומסת, 1/2 כוס שמנת מתוקה, כפית חרדל, מלח ופלפל.
• מערבלים את הביצים עם בלנדר מקל ידני או עם מטרפה עד שהתערובת נעשית מעט תפוחה ובהירה.
• שופכים את תערובת הביצים באופן שווה על הפטריות ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת.
• מצפים את התבנית עם נייר כסף ואופים משך כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
• כ- 5 דקות לפני הסוף מורידים את נייר הכסף ומחזירים לתנור.
• מצננים משך 5-10 דקות, פורסים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים