חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופגניות ללא גלוטן
2 כוסות רוויון ( חובצה - רוויון)
1/4 כוס חמאה מומסת
2 ביצים טרופות
5 כוסות קמח ללא גלוטן
2 כפיות סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפייה ללא גלוטן
2 כפיות מלח
1 כוס סוכר
1/2 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
2 כפיות גומי ערבי או שרף זנטון
1/2 כפית קינמון
• שמן קנולה לטיגון
• אבקת סוכר לציפוי
• טורפים יחד בקערה גדולה את הביצים, רוויון וחמאה מומסת.
• מערבבים בקערה נפרדת את המרכיבים היבשים: הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה, כוס סוכר, גומי ערבי, אגוז מוסקט וקינמון.
• משלבים את המרכיבים היבשים אל תוך קערת הרוויון באיטיות תוך ערבוב עד שנוצר בצק שניתן ללוש בידיים.
• יוצרים מהבצק כדור ומניחים בקערה.
• מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד ל- 15 דקות.
• לאחר שהבצק נח, קורצים ממנו חתיכה ומשטחים עם הידים על משטח מקומח לעובי של סנטימטר וחצי (לא מומלץ לרדד).
• הבצק אמור להישאר דביק, אך אם הוא דביק מידי וקשה לעבוד איתו מוסיפים עוד קמח ללא גלוטן.
• בעזרת כוס או חותכן מיוחד יוצרים עיגולים בבצק.
• מחממים סיר עם שמן עמוק (בערך 8-10 סנטימטר) וכשהשמן רותח מכניסים בזהירות את הסופגניות.
• מטגנים את הסופגניות עד הזהבה (בערך דקה וחצי מכול צד) ומוציאים לנייר סופג.
• בוזקים על הסופגניות אבקת סוכר ומגישים חם.
• אפשר גם לחמם את הסופגניות שהתקררו משך 5 שניות במיקרוגל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים