חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת תפוזים ללא גלוטן
2 תפוזים
6 ביצים
250 גר' סוכר
250 גר' קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה ללא גלוטן
אבקת סוכר לקישוט
קוביית חמאה למריחת התבנית
• מנקים את שני התפוזים עם הקליפה ומסירים את העוקץ הקשה (חשוב שהקליפה תהיה יפה ללא פגמים).
• מרתיחים סיר עם מים על אש בינונית ומכניסים את התפוזים לסיר.
• מבשלים את התפוזים משך שעתיים שלמות, מוציאים ומצננים.
• מחממים תנור ל- 190 מעלות.
• פותחים 6 ביצים בקערה או בכלי הבלנדר ומקציפים עם בלנדר מוט יחד עם 250 גר' סוכר עד שהתערובת בהירה וחלקה.
• חותכים את התפוזים המבושלים במרכז ומוציאים את הגרעינים.
• מוסיפים את התפוזים המבושלים בשלמותם (עם הקליפה) לקערה ומעבדים עם בלנדר מוט ידני.
• מוסיפים את קמח השקדים ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
• מצפים תבנית עגולה (קוטר 20 עד 24 סנטימטר) בחמאה ובוזקים מעל סוכר.
• מנערים את הסוכר כך שידבק לכול הפינות.
• שופכים את הבלילה שנוצרה לתבנית ובוזקים מעל עוד סוכר רגיל. (יתכן ותצטרכו יותר מתבנית אחת).
• אופים בתנור החם משך שעה עד שעה וחצי- עד שהעוגה משחימה מעט מלמעלה.
• מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים.
• בוזקים מעל אבקת סוכר, פורסים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים