חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת סולת הודית
2 תפוזים בינוניים מקולפים וחתוכי לריבועים (ללא גרעינים)
1 גרידת קליפת תפוז מתפוז אחד
4 כפות צימוקים
25 אגוזי קשיו טריים
1/2 כפית קינמון
1 כוס סולת (200 גר')
1 ו-1/2 כוסות סוכר חום
100 גר' חמאה
350 מ"ל מים
• מעמידים סיר קטן על אש בינונית וקולים את אגוזי הקשיו ללא שמן עד שהם משחימים (כמה דקות).
• בסיר נפרד שמים את המים עם הסוכר, קוביות תפוזים, קליפת התפוז וקינמון ומבשלים על אש בינונית נמוכה עם מכסה סגור תוך ערבוב מידי פעם.
• כשמגיע לרתיחה, מורידים את האש ומוסיפים צימוקים.
• בסיר נפרד, ממיסים את החמאה על אש נמוכה וכשהיא נמסה מוסיפים את הסולת.
• מטגנים את הסולת בחמאה תוך ערבוב עד שהיא מקבלת גוון שחום (בערך 5-10 דקות).
• כשהסולת מוכנה, שופכים אותה בזהירות לתוך סירופ התפוזים, מערבבים, מוסיפים את אגוזי הקשיו, סוגרים את המכסה ומבשלים ברתיחה קלה עוד דקה עד שתים.
• מכבים את האש ומשאירים את הסולת עם מכסה סגור עוד 20 דקות.
• כשהחלווה (העוגה) מוכנה, אפשר ליצור ממנה כדורים או לחילופין לשטח על תבנית, לחתוך לריבועים ולהגיש כעוגה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים