חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון במייפל וג'ינג'ר
125 מ"ל מיץ תפוזים (1/2 כוס)
50 מ"ל סירופ מייפל
2 כפיות ג'ינג'ר טרי גרוס
4 נתחי סלמון ללא עור או עצמות (180 גר' כל אחד)
1 שן שום קצוצה
400 גר' בייבי תרד- עלים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
• מכניסים לסיר קטן מיץ תפוזים, סירופ מייפל, שום וג'ינג'ר קצוצים.
• מביאים את התערובת לרתיחה ומורידים לחום נמוך.
• מבשלים תוך ערבוב כ-8 דקות עד שהתערובת מצטמצמת ומסמיכה.
• מסדרים את 4 נתחי הסלמון על תבנית מצופה בנייר אפייה.
• כשהרוטב מוכן, מצננים אותו מעט, ומורחים כמחצית מהכמות עם מברשת על הצד העליון של נתחי הסלמון.
• אופים את הסלמון בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך 4 דקות.
• אחרי 4 דקות מוציאים את הסלמון, מורחים עוד שכבת רוטב ומחזירים לעוד 4 דקות בתנור.
• בנתיים מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית, וכשהמחבת חם מוסיפים לתוכו את התרד.
• מקפיצים את התרד ומוסיפים מלח ופלפל.
• ממשיכים להקפיץ עד שהתרד מצטמצם לחצי ומוכן.
• מוציאים את התרד לצלחת הגשה, מניחים מעליו את נתחי הסלמון ושופכים מעל את שארית הרוטב.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים