חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ברפי - ממתק חלבי מהודו
2 ליטר חלב
1 ו-1/3 כוסות סוכר (200 גר')
20 גר' חמאה
2 כפיות תבלין הל טחון
• מחממים את החלב בסיר בעל תחתית עבה מעל אש בינונית ומכסים את הסיר.
• כאשר החלב רותח מוסיפים את החמאה ומשאירים את הסיר ללא המכסה.
• מנמיכים את האש וממשיכים לבשל את החלב תוך כדי בחישה מידי פעם.
• כשהחלב מסמיך מוסיפים את הסוכר וההל וממשיכים לבשל.
• כשהחלב מוסיף להסמיך ולהשחים בוחשים באינטנסיביות עד שהברפי נפרד מתחתית הסיר והופך לגוש.
• מעבירים את הברפי לצלחת לכמה דקות עד שמתקרר.
• בידים רטובות יוצרים כדורים מהעיסה.
• מגישים בתוף מנג'טים או על צלחת הגשה יפה.
• בתיאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים