חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סבג'י תפוחי אדמה ופלפלים
600 גר' תפוחי אדמה
2 פלפל ירוק בינוני- חתוכים לחתיכות בינוניות
2 פלפל אדום בינוני- חתוכים לחתיכות בינוניות
1 חופן כוסברה קצוצה
1 כפית פלפל צ'ילי קצוץ
1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) טרי מגורר דק
2/3 כפית אספטידה
15 גרגירי חילבה
1/4 כפית זרעי כמון
1 כפית מלח
5 כפות שמן
• מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה וכשהם מוכנים (אך לא רכים מידי) שוטפים אותם במים קרים ומניחים בצד עד עד שיתקררו.
• מקלפים את תפוחי האדמה הקרים וחותכים אותם לקוביות בינוניות-גדולות.
• מחממים מחבת ווק או סיר על אש בינונית ומוסיפים 4-5 כפות שמן.
• כשהשמן רותח מוסיפים גרגירי כמון ומטגנים עד להשחמתם.
• מוסיפים את החילבה ומטגנים 2-3 שניות.
• מוסיפים את הצ'ילי, הג'ינג'ר והאספטידה ומטגנים עוד 5-10 שניות תוך כדי ערבוב.
• מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים 10-15 שניות.
• מוסיפים את הפלפל האדום (גמבה) ומערבבים.
• מטגנים עוד כ 15-20 דקות עד לריכוך הירקות (במידת הצורך ניתן להנמיך את האש).
• כשהפלפלים מתרככים ונחרכים מוסיפים את תפוחי האדמה, מטגנים יחד לעוד כ 5 דקות ומורידים מהאש.
• מוסיפים את הכוסברה ומערבבים בעדינות.
• מגישים חם.
• בתיאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים