חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלט ירוק עם רימון ואפרסמון
1 שקית לקט עלים ירוקים
1 כוס עלי תרד בייבי
1 כוס גרגירי רימונים
1 אפרסמון בשל
גבינת פרמזן מגורדת לקישוט
1 כוס שקדים קלויים
לרוטב הויניגרט: 1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ תפוחים או חומץ בהיר אחר
2 כפות שמן ארגן (לא חובה אך מומלץ!)
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף דבש
• מלח ופלפל
• להכנת הויניגרט: שמים בקערה את שמן הזית, שמן הארגן והחומץ ומערבלים עם מיקסר מוט עד שמתקבלת בלילה בהירה.
• מוסיפים כף דבש וכף חרדל, מלח ופלפל וממשיכים לערבב.
• שמים את הוינגרט בצנצנת סגורה במקרר לחצי שעה לפחות כדי שהטעמים יתייצבו.
• להכנת הסלט: קוצצים את האפרסמון לחתיכות דקות בעזרת קולפן עבה או ידנית.
• שמים בקערה את הסלט הירוק, עלי התרד, הרימונים, אפרסמון קצוץ, שקדים קלויים וגבינת פרמזן מגורדת ומערבבים.
• מתבלים ברוטב הויניגרט על פי טעמכם.
• את שארית הרוטב ניתן לשמור במקרר עוד 3 ימים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים