חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מצה
1 ו- 3/4 כוסות קמח
3/4 כוס מים בטמפרטורת החדר
• שמים את הקמח בקערה ומוסיפים את המים בהדרגה תוך ערבוב.
• מעבדים את הבצק היטב עם הידיים ובמידת הצורך מוסיפים עוד מים.
• חותכים את הבצק ל- 10 חתיכות, מצפים במגבת מטבח ומניחים לבצק לנוח 5-10 דקות.
• אחרי שהבצק נח, מקמחים משטח אפייה ומרדדים כול עיגול בצק למצה שטוחה ודקה.
• יוצרים על הבצק סימנים של מצה בעזרת מכשיר מיוחד (לא חובה).
• אופים את המצה על תבנית או על אבן אפייה בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות משך שתיים עד שתיים וחצי דקות.
• מצננים את המצות ושומרים בשקית נייר בטמפרטורת החדר.
• ניתן לשמור משך 3-4 ימים.
• שימו לב שתוך 18 דקות מרגע הכנת העיסה, התערובת תגיע לתנור לאפייה (הלכות כשרות לפסח).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים