חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חטיף שקדים בקרמל
2 כוסות סוכר
1 כפית מיץ לימון
2 כפות מים
330 גר' שקדים טריים
• לקילוף השקדים, מרתיחים 4 כוסות מים ושמים אותם בקערה.
• מכניסים את השקדים הטריים למים לדקה.
• מוציאים את השקדים מהמים ופורסים אותם על מגבת ליבוש.
• כשהשקדים עדיין חמים, מקלפים אותם אחד אחד עם הידיים בקלות.
• מפזרים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל: 3-5 דקות.
• השקדים צריכים להזהיב מעט (לא רצוי להשחימם).
• בסיר על אש נמוכה, ממיסים את הסוכר עם 2 כפות מים וכפית מיץ לימון.
• מערבבים מידי פעם כדי לוודא שהסוכר נמס ומתקרמל.
• בנתיים קוצצים את השקדים קיצוץ גס בעזרת סכין חדה או שוברים אותם עם פטיש.
• כשהסוכר מקורמל שופכים לסיר את השקדים ומערבבים היטב.
• מצפים תבנית בינונית עם שוליים בנייר אפייה, ושופכים עליו את השקדים בקרמל (זהירות לא לגעת הסוכר חם מאוד!).
• בעזרת מרית או לקקן מפזרים את התערובת על כול התבנית ומניחים לבלילה להתקרר כמה שעות.
• חותכים את החטיפים לעוגיות ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים