חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עיגולי תפוחי אדמה צלויים
6 תפוחי אדמה בינוניים
1 וחצי עד שתי כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
שמן זית
• מנקים את תפוחי האדמה היטב וחותכים אותם לעיגולים עבים (כסנטימטר) עם הקליפה.
• משאירים את הפרוסות עם הקליפה בקצה לשימוש אחר (למשל במרק) כדי שהעיגולים יהיו בגודל אחיד יחסית.
• מעבירים את הפרוסות למים כדי לנקות את העמילן, מוציאים אותן ומיבשים היטב.
• בוזקים על תפוחי האדמה שמן זית (בנדיבות), פלפל, מלח ועשבי תיבול פרובנס.
• מערבבים היטב ומסדרים את כול הפרוסות זו לצד זו על תבנית עם נייר אפייה או משטח סיליקון לאפיה.
• מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך 15 דקות.
• אחרי 15 דקות, מוציאים את התבנית, הופכים את תפוחי האדמה וצולים עוד 15 דקות מהצד השני.
• חוזרים על הפעולה לעוד 10 דקות מכול צד, או עד שתפוחי האדמה שחומים במידה הרצויה לכם.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים