|
|
עיגולי תפוחי אדמה צלויים |
מרכיבים :
|
6 תפוחי אדמה בינוניים
1 וחצי עד שתי כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את תפוחי האדמה היטב וחותכים אותם לעיגולים עבים (כסנטימטר) עם הקליפה.
•
משאירים את הפרוסות עם הקליפה בקצה לשימוש אחר (למשל במרק) כדי שהעיגולים יהיו בגודל אחיד יחסית.
•
מעבירים את הפרוסות למים כדי לנקות את העמילן, מוציאים אותן ומיבשים היטב.
•
בוזקים על תפוחי האדמה שמן זית (בנדיבות), פלפל, מלח ועשבי תיבול פרובנס.
•
מערבבים היטב ומסדרים את כול הפרוסות זו לצד זו על תבנית עם נייר אפייה או משטח סיליקון לאפיה.
•
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך 15 דקות.
•
אחרי 15 דקות, מוציאים את התבנית, הופכים את תפוחי האדמה וצולים עוד 15 דקות מהצד השני.
•
חוזרים על הפעולה לעוד 10 דקות מכול צד, או עד שתפוחי האדמה שחומים במידה הרצויה לכם.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|