חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק עוף קלאסי
1 כף מרגרינה
1 כף שומן עוף- שמאלץ (לא חובה)
1/2 כוס גזר חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס סלרי (גבעול) חתוך לחתיכות קטנות
1/2 כוס בצל קצוץ
1/4 כפית טימין טרי או יבש
2 ליטר ציר עוף משובח
120 גר' אטריות ביצים רחבות
450 גר' חז עוף מבושל חתוך לקוביות
מלח ופלפל
קורט פלפל קאיין
• מחממים את המרגרינה בסיר על אש בינונית וכאשר היא חמה מוסיפים את קוביות הבצל הגזר והסלרי.
• מוסיפים מלח וטימין ומערבבים כמה דקות.
• מוסיפים את שומן העוף (השומן שנקווה על המים כאשר בישלנו את העוף) ומערבבים.
• מבשלים את הירקות בשומן משך 5 דקות ומוסיפים את ציר העוף.
• מביאים את המרק לרתיחה גבוהה, מוודאים שהוא מספיק מלוח ואם יש צורך מוסיפים מלח.
• מוסיפים למרק הרותח את אטריות הביצים ומבשלים על אש גבוהה 5 דקות.
• אחרי 5 דקות מוסיפים את קוביות העוף, מורידים לאש בינונית ומבשלים עוד 5 דקות.
• מתקנים תיבול (מלח, פלפל ופלפל קאיין) ומכבים את האש.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים