|
|
עוגת שוקולד אישית במיקרו |
מרכיבים :
|
4 כפות קמח תופח
2 כפות סוכר
2 כפות אבקת קקאו
1 ביצה קטנה טרופה
3 כפות חלב
3 כפות חמאה מומסת
2 כפות פתיתי שוקולד
1/4 כפית תמצית וניל
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים לכוס מאג (כוס חרס גדולה) 4 כפות קמח תופח, 2 כפות סוכר, 2 כפות קקאו, 3 כפות חלב, 3 כפות חמאה מומסת, תמצית וניל ופתיתי שוקולד.
•
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב עד שכול החומרים אחידים.
•
אם אינכם רוצים שאריות קמח בעוגה - מומלץ לערבב היטב בקערה ואז למזוג לכוס.
•
מכניסים את הכוס למיקרו על החום הגבוה ביותר (1000 וולט) למשך 3 דקות.
•
מוציאים, מסננים מעט ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|