|
|
גלידת שוקולד |
מרכיבים :
|
300 גר' שוקולד חלב או מריר
600 גר' שמנת מתוקה להקצפה
400 גר' חלב ממותק בפחית
|
|
אופן הכנה :
|
• ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי.
•
להמסה במיקרוגל: מכניסים את השוקולד למיקרו ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים, וחוזר חלילה עד שכול השוקולד נמס.
•
שמים בקערה את השמנת המתוקה עם החלב הממותק.
•
מצננים את השוקולד מעט ומוסיפים אותו לתוך הבלילה.
•
מערבבים את כול החומרים עם מיקסר ידני עד שהבלילה אחידה.
•
מכניסים את הבלילה לכלי פלסטיק שקוף, ושמים בפריזר לכמה שעות עד שהגלידה מוכנה.
•
מוציאים את הגלידה מהפריזר ומגישים עם קישוט לבחירתכם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|