חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חריימה טריפוליטאי
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה חריפה
מלח
1 מיץ מלימון בינוני
רסק עגבניות
1 כפית כמון
1 כפית כרויה (קימל כתוש)
2 כפיות שום כתוש
3 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח גס או לפי טעם
שמן לטיגון
• שני נתחי דג לוקוס חתוכים לרוחב כמו טיפה עם העור (כ- 250 גר' כול אחד)
• מחממים סיר עם 5-6 כפות שמן על אש בינונית.
• כשהשמן חם, מוסיפים כפית עד שתים של פפריקה חריפה, 2 כפות מלאות פפריקה מתוקה ומערבבים כחצי דקה (לוודא שלא נשרף!).
• מוסיפים 1/2 כוס מים ומערבבים.
• מוסיפים את השום ומערבבים עם עוד 1/4 כוס מים.
• מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לערבב, אם יש צורך מוסיפים עוד 1/4 עד חצי כוס מים עד שמתקבל רוטב סמיך.
• מוסיפים כמון וקימל, מלח ומיץ לימון ומערבבים.
• טועמים ואם יש צורך מתקנים טעם.
• מוסיפים את נתחי דג הלוקוס למחבת ומכסים אותם ברוטב.
• מכסים את הסיר ומבשלים כ- 10 עד 15 דקות.
• מגישים חם כמנה ראשונה לפסח או בארוחת שבת.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים