חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף פרמזן
4 פרוסות חזה עוף פרוס לשניצלים
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם מתובלים
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
כמה פרוסות גבינת מוצרלה
1 כוס רוטב עגבניות מוכן לטעמכם (מתכון מצורף)
מלח ופלפל
לקישוט: בזיליקום קצוץ או פטרוזיליה
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
• מכינים את פרורי הלחם בקערה ומערבבים לתוכם את הפרמזן, מלח ופלפל.
• בוזקים מעט מלח ופלפל על חזה העוף משני הצדדים.
• טובלים את החזה בביצה ולאחר מכן בתערובת פרורי הלחם.
• מסדרים את הפרוסות המצופות על תבנית אפיה מצופה בנייר פרגמנט.
• מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-8 דקות מכל צד.
• מוציאים את פרוסות העוף מהתנור ומכסים אותם בשכבה דקה של רוטב עגבניות (עשוי או קנוי).
• מעל הרוטב מניחים כמה פרוסות מוצרלה ומכניסים לתנור לעוד 2 דקות עד שהגבינה נמסה.
• מגישים עם ספגטי ומפזרים מעל בזיליקום או פטרוזליה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים