חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צ'ולנט מנצח
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצל בינוני קצוץ גס
1 קילו בשר שפונדרה עם עצמות חתוך ל-6 חתיכות
3/4 כוס שעורה או גריסים
1 כוס שעועית אדומה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות דבש
500 גר' קישקע
3 כוסות מים
• להכנת הצ'ולנט משתמשים בסיר גדול שמותאם לתנור (או סיר לבישול איטי).
• מצפים את תחתית הסיר בקוביות תפוחי האדמה והבצל.
• מסדרים את נתחי הבשר על תפוחי האדמה, כשהעצם כלפי מעלה.
• בוזקים על הבשר את הפלפל השחור.
• מפזרים מעל את השעועית והשעורה ומנערים את הסיר מעט על מנת שהם ישתלבו בתוך שאר המרכיבים.
• בוזקים מעל הכול אבקת מרק עוף, פפריקה ודבש.
• מניחים מעל את הקישקע.
• מוסיפים מים-עד שהם מכסים את כול המרכיבים.
• שמים את הסיר על הכיריים על אש נמוכה (או מכניסים את הסיר לתנור ומבשלים בחום של 100 מעלות).
• מבשלים משך 18 עד 20 שעות.
• רצוי לפתוח מידי פעם כדי לוודא שהסיר עדיין מכיל נוזלים.
• מגישים חם מהתנור.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים