חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב בשר לפסטה
1 כף שמן זית
1 קילו חזה בקר חתוך לקוביות
1 כפית מלח
1 ליטר ציר עוף או מרק עוף
1 עלה דפנה
1/4 כפית רוזמרין יבש
500 גר' עגבניות שרי
2 בצל שאלוט
4-6 שיני שום
1 כף שמן זית
3 ו-1/2 כוסות רוטב עגבניות מוכן
• 2 כפות רסק עגבניות
• 1/2 כוס שמנת צמחית (פרווה)
• מלח ופלפל גרוס עבה
• קורט פתיתי צ'ילי
• 450 גר' פסטה פנה
• מחממים סיר עם כף שמן זית על חום גבוה וצולים את קוביות הבשר מכול הצדדים עם כפית מלח.
• ממשיכים לערבב על חום גבוה עד שכול הנוזלים מתאדים והבשר משחים ומתקרמל.
• מוסיפים ליטר ציר עוף, עלי דפנה ורוזמרין, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.
• שמים בבלנדר את עגבניות השרי, כף שמן, בצלי שאלוט ושום, וטוחנים לפירה דק.
• מוסיפים את פירה העגבניות ו-2 כפות רסק עגבניות לסיר הבשר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
• מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעתיים וחצי.
• אחרי שעתיים וחצי, מורידים את המכסה, מערבבים ומבשלים עוד שעה על אש נמוכה.
• אחרי שעה, מוסיפים 3 וחצי כוסות רוטב עגבניות מוכן ושמנת צמחית (לא חובה).
• מוסיפים קורט פתיתי צ'ילי (לא חובה), ומלח פלפל לפי טעם.
• מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עם מכסה עד שהבשר רך ומוכן.
• מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה, וכאשר היא מוכנה מוסיפים אותה לסיר (או לחילופין, שופכים מהרוטב על הפסטה.
• אפשר לבזוק מעל פטרוזיליה קצוצה או כמובן- פרמזן.(לא כשר).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים