חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לפתן פירות יבשים
2 כוסות פירות יבשים שנותרו במקרר
2 עד 2 וחצי כוסות מים
2 כפות סוכר (לא חובה)
2 כפות שרי או ברנדי
2 חתיכות גדולות של גרדת קליפת תפוז
• ניתן לחתוך את הפירות היבשים לקוביות - לא חובה.
• שמים את הפירות בתוך סיר ומוסיפים מים עד לכיסוי מלא.
• מוסיפים סוכר (לא חובה), יין שרי וגרדת קליפת תפוז.
• שימו לב כאשר אתם מגרדים את התפוז, עשו זאת רק מהשטח החיצוני, כי החלק הלבן מכניס מרירות.
• מבשלים את הליפתן עד רתיחה, מורידים לאש בינונית קטנה ומבשלים כ- 20 עד 30 דקות.
• כאשר הנוזל בסיר מצטמצם ונעשה מבריק וסמיך, הלפתן מוכן.
• מגישים את הפירות על גלידה או עם יוגורט.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים