חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קוגל תפוחי אדמה לפסח
8 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים
1/2 כוס גזר גמדי
6 ביצים טרופות
1/2 כוס שמן
6 כפות קמח מצה
1 כף קמח תפוחי אדמה
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
ספריי שמן
• מחממים תנור ל- 200 מעלות.
• מערבבים בקערה את הביצים הטרופות, 1/2 כוס שמן, 6 כפות קמח מצה וכף קמח תפוחי אדמה.
• מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
• מנקים ומקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם גירוד גס (אפשר גם במעבד המזון).
• מניחים את תפוחי האדמה במסננת כדי לנקז את הנוזלים (כ- 5 דקות).
• בנתיים, מגרדים גם את הבצל ואת הגזר הגמדי במגרדת גסה או במעבד המזון.
• סוחטים את הנוזלים מתפוחי האדמה בעזרת הידים- חופן אחר חופן, ומניחים אותם בקערה.
• מוסיפים את הבצל והגזר המגורדים.
• מוסיפים את בלילת הביצים ומערבבים היטב.
• מרססים תבנית פיירקס עם מעט שמן, או מורחים שמן על כול התבנית.
• מוסיפים את הבלילה לתבנית ומסדרים אותה בשכבה אחידה.
• אופים ללא כיסוי משך שעה, או עד שהשכבה העליונה מוזהבת.
• בודקים עם הקוגל מוכן על ידי החדרת סכין למרכז. הסכין צריכה לצאת נקיה.
• מצננים מעט, חותכים לריבועים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים