חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות מקרון פיסטוק לפסח
3 כוסות פיסטוקים קלופים ללא מלח
1 כוס סוכר
3 חלבונים (ביצים) בטמפרטורת החדר
• שמים את הפיסטוקים במעבד המזון וטוחנים אותם דק.
• מוסיפים לפיסטוקים הקצוצים כוס סוכר ומערבבים.
• מוסיפים את חלבוני הביצים (לא טרופים) לתערובת ומערבבים.
• מכסים את הקערה ומשאירים אותה במקרר ל- 20 דקות.
• לאחר 20 דקות, מוציאים את העיסה מהמקרר ומערבבים שוב.
• בעזרת כף, מסדרים חתיכות מהבצק על גבי תבנית עם נייר אפייה.
• יש להקפיד על מרווחים של 2 סנטימטר בין עוגיה לעוגיה.
• אופים את עוגיות המקרון בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות משך 12 עד 15 דקות.
• העוגיות מוכנות כאשר תרימו אותן והתחתית תהיה קשה.
• מצננים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים