חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לחם שום חגיגי
1 בגט עבה חתוך במרכז
5 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
שתי כפות פרמזן מגורד
קורט אבקת פלפל קאיין חריף
מלח ופלפל
• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מערבבים בקערה את השום הקצוץ עם הפטרוזיליה, מלח ופלפל טרי.
• שופכים לקערה את שמן הזית ומערבבים.
• מורחים את הבלילה על שתי פרוסות הבגט ומכניסים לתנור ל- 10 דקות.
• מוציאים מהתנור, מפזרים על הטוסט את הפלפל החריף ואת הפרמזן.
• מכניסים לתנור שכבר כובה ל-2 דקות על מנת שהגבינה תימס.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים