|
|
מרק קרם תרד |
מרכיבים :
|
240 גר' תרד קפוא
1/4 כוס שמנת מתוקה לבישול
1/2 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
2 כוסות ציר עוף או מרק עוף
מלח ופלפל
1 כף שמן
|
|
אופן הכנה :
|
• מניחים סיר עם כף שמן על אש בינונית נמוכה ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
•
מערבבים כדקה, מוסיפים את השום וציר עוף ומביאים לרתיחה.
•
כשהציר רותח, מורידים את החום לאש נמוכה ומכסים את הסיר.
•
נותנים לסיר לבעבע עם הבצל משך 5 דקות.
•
לאחר 5 דקות מוסיפים את התרד הקפוא, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
•
לאחר 5 דקות מעבירית את התערובת בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק של מרק קרם. לחילופין ניתן להכניס לסיר בלנדר מוט ידני.
•
מחזירים את המרק לסיר על האש ומוסיפים את השמנת, ומלח ופלפל על פי טעם.
•
מבשלים עוד 5 עד 10 דקות ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|