חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק קרם תרד
240 גר' תרד קפוא
1/4 כוס שמנת מתוקה לבישול
1/2 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
2 כוסות ציר עוף או מרק עוף
מלח ופלפל
1 כף שמן
• מניחים סיר עם כף שמן על אש בינונית נמוכה ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
• מערבבים כדקה, מוסיפים את השום וציר עוף ומביאים לרתיחה.
• כשהציר רותח, מורידים את החום לאש נמוכה ומכסים את הסיר.
• נותנים לסיר לבעבע עם הבצל משך 5 דקות.
• לאחר 5 דקות מוסיפים את התרד הקפוא, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
• לאחר 5 דקות מעבירית את התערובת בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק של מרק קרם. לחילופין ניתן להכניס לסיר בלנדר מוט ידני.
• מחזירים את המרק לסיר על האש ומוסיפים את השמנת, ומלח ופלפל על פי טעם.
• מבשלים עוד 5 עד 10 דקות ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים