חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פריטטה תפוחי אדמה ופלפל
12 ביצים
1 כף שמן זית
6 חתיכות בייקון או פנצ'טה (לא חובה)
1 ו- 1/2 כוסות פלפלים (לא חריפים) חתוכים לקוביות
1 ו- 1/2 כוסות תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות
חופן עשבי תיבול טריים או כף עשבים יבשים לטעמכם
מלח ופלפל
פתיתי צי'לי לתיבול
60 גר' גבינת פטה
• טורפים את כול הביצים יחד.
• שמים מחבת חמה על האש עם כף שמן זית ומטגנים את הבייקון כמה דקות (אפשר לוותר על הבייקון).
• לפני שהבייקון נעשה קריספי, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 3- 4 דקות.
• מכבים את האש, מרכזים את הפלפלים על המחבת ומטים אותו מעט, כדי שניתן יהיה לספוג את כול השמן המיותר עם מגבת נייר.
• מחזירים את הפלפלים לאש בינונית, מוסיפים מלח, פלפל, וצ'ילי. אפשר להוסיף גם פטרוזיליה, כוסברה או טימין.
• מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומקפיצים עוד 5 דקות.
• מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים כדי שחלוקת הירקות תהיה שווה.
• ממשיכים לערבב את הפריטטה כפי שמערבבים ביצים מקושקשות עד שהתערובת מתקשה מעט
• מכבים את האש ומפזרים את גבינת הפטה מעל.
• מכניסים את המחבת לתנור תחת הגריל לעוד 5 דקות.
• מוציאים את הפריטטה מהתנור, מצננים 5 דקות, חותכים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים