חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינה ותותים ללא אפייה
500 גר' גבינת שמנת (רצוי פילדלפיה) בטמפרטורת החדר
400 גר' חלב ממותק (בפחית)
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
250 גר' תותים נקיים ופרוסים
250 גר' ביסקוויטים או עוגיות מרוסקים לרמת אבקה
200 גר' חמאה
• ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים אותה היטב עם העוגיות המרוסקות עד שמתקבל מרקם של חול רטוב.
• שופכים את התערובת לתבנית עגולה ומהדקים אותה היטב בעזרת תחתית של כוס עד שכולה נדבקת לתחתית התבנית.
• מניחים את התבנית במקרר ל-15 דקות.
• בנתיים, חותכים את גבינת השמנת לקוביות ומערבבים במיקסר עם החלב הממותק.
• מוסיפים מיץ לימון בהדרגה תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה.
• מוסיפים את התותים הקצוצים וממשיכים לעבד עד שמתקבלת תערובת אחידה.
• שופכים את התערובת על גבי בצק הפירורים, משטחים את השכבה העליונה ומצננים במקרר למשך 6 שעות לפחות לפני הגשה.
• ניתן גם לסדר מעל מניפת תותים תרייפ פרוסים לקישוט.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים