|
|
עוגת גבינה ואוראו |
מרכיבים :
|
30 עוגיות אוראו
3 כפות חמאה מומסות
250 גרק גבינת שמנת (רצוי פילדלפיה) בטמפ' החדר
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
עוד כמה עוגיות אוראו לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• מרסקים 30 עוגיות אוראו (עם המילוי הלבן) בשקית עם מערוך או במעבד המזון.
•
מוסיפים לפירורי העוגיות 3 כפות חמאה מומסת ומערבבים היטב.
•
שומרים חצי כוס מהתערובת בצד.
•
מצפים תחתית של תבנית קפיץ עגולה בנייר אפייה ושופכים עליה את פירורי העוגיות הלחים.
•
מהדקים את הפירורים לתבנית היטב בעזרת הידים או עם כף או תחתית של כוס.
•
למילוי- שמים את גבינת השמנת הרכה בקערה ומערבבים אותה היטב עם 3/4 כוס סוכר ותמצית וניל.
•
מוסיפים את הביצים בהדרגה אחת אחת תוך ערבוב.
•
מוסיפים לתערובת את מחצית הכוס של פירורי העוגיות ששמרנו בצד ומערבבים.
•
שופכים את תערובת הגבינה על מצע העוגיות ומשטחים את פני שטח העוגה.
•
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות משך 40 עד 45 דקות או עד שמרכז העוגה יציב.(אפשר לבדוק עם קיסם עץ).
•
כשהעוגה עדיין חמה, מפזרים מעל שברי עוגיות שלמות לקישוט ומניחים לה להצטנן לטמפרטורת החדר.
•
מכניסים את העוגה למקרר למשך 3 שעות.
•
מגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|