חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת פסטה וגבינות
480 גר' פסטה מקרוני או דומה
1/2 כוס שמנת מתוקה או רוויון
2 ביצים
240 גר' שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 ו- 1/2 כוסות גבינת צ'דר מגורדת
1 כף חמאה
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פירורי לחם
• מחממים תנור ל-180 מעלות, ומצפים תבנית פיירקס עמוקה בחמאה.
• מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח לרמת אל-דנטה (בערך 20 דקות במים רותחים).
• מסננים את הפסטה מהנוזלים ושוטפים אותה.
• מערבבים בקערה את השמנת המתוקה והחמוצה, שתי ביצים מלח ופלפל.
• מפזרים על התבנית עם החמאה שכבת פסטה ומפזרים מעליה גבינת צ'דר מגורדת.
• שופכים מעל הכול חלק מתערובת השמנת.
• יוצרים עוד כמה שכבות של פסטה, מעליה גבינה מגורדת ומעל תערובת שמנת נוזלית.
• מפזרים על כול התבנית גבינת פרמזן מגורדת, כף חמאה מומסת ופירורי לחם.
• אופים בתנור שחיממנו מראש משך 20 עד 30 דקות או עד שהמאפה משחים.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים