|
|
פשטידת תרד קלה |
מרכיבים :
|
1 בצל קצוץ דק
300 גר' תרד קפוא שהופשר ונסחט היטב
3 כוסות גבינה צהובה מגורדת
1 כף שמן זית
5 ביצים טרופות
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים תנור ל- 180 מעלות ומצפים תבנית עגולה (רצוי מפיירקס) בחמאה או ספריי חמאה.
•
מחממים מחבת עם כף שמן זית על חום בינוני גבוה ומטגנים את הבצל עד הזהבה (כ- 3 דקות).
•
מוסיפים את התרד למחבת ומבשלים יחד עם הבצל עד שכול הנוזלים התאדו.
•
מוסיפים לביצים הטרופות מלח ופלפל ו2 כוסות וחצי גבינה צהובה.
•
מוסיפים גם את התרד והבצל ומערבבים היטב.
•
מכניסים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את שארית הגבינה.
•
אופים בתנור החם משך 30 דקות או עד שהביצים יציבות.
•
כשהפשטידה מוכנה, מצננים אותה 10 דקות, חותכים ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|