חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופלה קישואים
1 כף חמאה
1/4 כוס שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1 כפית שום כתוש
3 קישואים בינונים מגורדים
6 ביצים מופרדות
מלח ופלפל גרוס
240 גר' גבינת גרוייר מגורדת
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
• מחממים תנור ל- 160 מעלות ומשמנים 4 כלי חרס אישים מותאמים לתנור, עם כף חמאה.
• מחממים מחבת גדולה על חום בינוני עם 1/4 כוס שמן זית.
• כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.
• מוסיפים את השום הקצוץ ואת הקישואים המוגרדים (יבשים מנוזלים).
• מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לאדות משך כ- 10 עד 12 דקות.
• בקערה נפרדת, טורפים את החלמונים עם הגבינה המגורדת ומעט מלח ופלפל.
• מנקזים את הנוזלים מהמחבת של הקישואים, ומוסיפים את הקישואים לתוך הבלילה.
• מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים היטב.
• במקביל, שמים 6 חלבונים בכלי נקי מאוד וטורפים אותם לקצב יציב.
• מוסיפים כמה כפות מקצף הביצים לתוך בלילת החלמונים כדי להשוות טמפרטורות, ולאחר מכן מקפלים את כול הקצף פנימה בעדינות.
• שופכים מהבלילה לתוך תבניות החרס האישיות ואופים משך 30 עד 35 דקות.
• כשהסופלה מוכן, מכבים את התנור ומצננים 10 דקות לפני הגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים