חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קיש כרישה וגבינת פטה
1 גליל בצק עלים
2 גבעולי כרישה
1 כוס שמנת מתוקה רזה לבישול
3 ביצים גדולות
1 כפית גרידת קליפת לימון
1/2 כפית מלח
100 גר' גבינת פטה
1/2 כפית פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
• חותכים את החלק הלבן בכרישה לעיגולים דקים.
• מפרידים את כול עיגולי הכרישה בתוך קערת מים כדי שהלכלוך ישקע.
• מוציאים את הכרישה מהמים ומיבשים אותה היטב.
• מחממים מחבת עם שתי כפות שמן זית על אש בינונית ומטגנים את הכרישה עד שהיא נעשית שקופה (5 דקות).
• טורפים 3 ביצים עם 1/2 כפית מלח, שמנת מתוקה ו1/2 כפית פלפל.
• מרדדים מעט את בצק העלים לריבוע גדול ושמים אותו על תבנית פאי משומנת.
• חותכים את הקצוות עם מספריים ומסדרים מעט את השוליים כדי שלא ישרפו.
• יוצרים חורים עם מזלג בבצק העלים ושופכים מעל את הכרישה המטוגנת.
• מפזרים על הכרישה את תערובת הביצים ומעל הכול מסדרים פרוסות דקות של גבינת פטה. (לחילופין מפזרים מעל גבינת פטה מגורדת).
• אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך 35 דקות.
• כשהקיש מוכן, מצננים משך 10 דקות, חותכים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים