חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מיץ אבטיח
6 כוסות של קוביות אבטיח
2 כוסות מים קרים
לסירופ סוכר:
1/2 כוס סוכר (אפשר פחות)
1/2 כוס מים
• חותכים את האבטיח לקוביות, ומוציאים את הגרעינים אם יש.
• מכניסים לבלנדר - 6 כוסות של אבטיח חתוך ו-2 כוסות מים קרים (רצוי מינרלים).
• מעבדים את האבטיח עם המים, תחילה על מהירות נמוכה ואז על מהירות גבוהה משך כדקה.
• מעבירים את המיץ שנוצר דרך מסננת דקה, עד שמתקבלים רק הנוזלים.(לא חובה).
• להכנת הסירופ המתוק - ממיסים על אש בינונית קטנה מים וסוכר בכמויות שוות.
• מניחים לסירופ להתקרר ואז מוסיפים אותו למיץ, כף אחר כף וטועמים אחרי כול כף כדי להגיע למתיקות הרצויה.
• שמים את מי האבטיח במקרר עד להגשה.
• מגישים עם קוביות קרח.
• שותים לרוויה.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים