חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק עגבניות ותפוחי אדמה
1 קילו עגבניות רכות קצוצות
500 גר' תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
3 כוסות מרק ירקות
2 כפות רסק עגבניות
שמן זית
מלח ופלפל
5 עלי בזיליקום
• מחמים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית.
• מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים אותו עד הזהבה- 2 דקות.
• מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים עוד דקה- או עד שהניחוח השומי מתפשט במטבח.
• מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עוד דקה.
• מוסיפים את העגבניות הקצוצות (עם הקליפה) ומערבבים עוד שתי דקות.
• מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים כמה דקות.
• מוסיפים פלפל שחור ואת מרק הירקות.
• מביאים לרתיחה, מורידים מעט את האש לבינונית נמוכה, ומכסים עם מכסה.
• מניחים למרק להתבשל כ- 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
• כשתפוחי האדמה התרככו, מכבים את האש ומצננים 10 דקות.
• מוסיפים את עלי הבזיליקום וטוחנים את המרק עם בלנדר מוט ידני או מעבירים לטחינה במעבד המזון.
• מוסיפים מלח לפי הטעם, ומגישים חם.
• ניתן לקשט עם עלי בזיליקום טריים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים