חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק גזר צלוי
1 קילו גזר קלוף וחתוך לעיגולים
2 כפות שמן זית
1 ליטר ציר עוף או מרק עוף
2 כוסות מים
2 שיני שום קצוץ
מלח ופלפל גרוס עבה
1 כף שמנת חמוצה (לא חובה)
• מצפים תבנית עם נייר פרגמנט ומפזרים עליה מעט שמן זית.
• מפזרים על השמן את עיגולי הגזר ובוזקים מעל עוד מעט שמן זית.
• צולים את הגזר בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך כ- 30 דקות כשהגזרים רכים.
• מומלץ להפוך את הגזרים בתנור אחרי 15 דקות.
• מוציאים את הגזר מהתנור ומניחים בצד.
• מחממים בסיר על אש גבוהה את ציר העוף עם עוד שתי כוסות מים.
• מוסיפים פנימה את הגזרים, שום קצוץ מלח ופלפל.
• מכסים עם מכסה ומביאים לרתיחה.
• כשתבשיל רותח, מורידים לאש נמוכה ומבשלים בלי מכסה עוד 5 דקות.
• טוחנים את המרק עם בלנדר מוט או בבלנדר רגיל ומחזירים אותו לאש נמוכה עם מכסה עוד 10 דקות.
• מורידים את המרק מהאש ומערבבים בתוכו כף שמנת חמוצה (לא חובה).
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים