חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות שוקולד ופקאן לפסח
3 כוסות אבקת סוכר
3/4 כוס קקאו משובח (כשר לפסח)
1/2 כפית מלח (רצוי מלח גרוס במגרסה)
4 חלבונים מביצים גדולות בטמפ' החדר
150 גר' שוקולד מריר לאפיה
1-ו1/2 כוסות פקאנים קצוצים
•קוצצים את השוקולד המריר או מרסקים בפומפיה.
• קוצצים את הפקאנים קיצוץ חצי גס. (אפשר להחליף באגוזי מלך או שקדים).
• שמים 3 כוסות אבקת סוכר בקערה, מוסיפים את הקקאו וחצי כפית מלח ומערבבים.
• מוסיפים את החלבונים לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בלילה.
• מוסיפים את השוקולד והפקאנים הקצוצים ומערבבים.
• מחממים תנור ל- 160 מעלות.
• מצפים תבנית שטוחה עם נייר אפייה ומניחים עליה כפות מהבלילה, ומקפידים על מרחק בין כף ולכף. (הכמות תספיק לכ- 12 עוגיות)
• אופים משך 25 דקות.
• כשהעוגיות מוכנות, מוציאים אותן מהתנור ומעבירים אותן לרשת לצינון.
• מגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים