חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת תפוחים לפסח
4 ביצים בטמפרטורת החדר
2 כוסות שמן צמחי
2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח מצה לעוגות
1 כוס עמילן תפוח אדמה*
2 כפיות קינמון
למילוי: 8 תפוח עץ מקינטוש או גרנד סמית
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית קימון
1/4 כפית אגוז מוסקט
• מחממים תנור ל- 180 מעלות, ומשמנים תבנית פיירקס בגודל סטנדרטי עם מעט שמן או חמאה.
• פותחים בקערת המיקסר 4 ביצים, 2 כוסות שמן צמחי (כמו קנולה) ו-2 כוסות סוכר, ומערבלים היטב עד שמתקבלת בלילה נוזלית.
• מוסיפים 3 כוסות קמח מצה, כוס עמילן תפוח אדמה ו-2 כפיות קינמון ומערבבים היטב עם כף עץ.
• למילוי: מקלפים את התפוחים ומגלענים אותם. חותכים כול תפוח ל-4 רבעים ופורסים לפרוסות דקות.
• שמים את תפוחי העץ הפרוסים בקערה ומקפיצים אותם עם סוכר חום, כפית קינמון ו-1/2 כפית אגוז מוסקט.
• שופכים מחצית מבלילת הבצק לתבנית המשומנת ומשטחים אותה.
• מסדרים מעל את התפוחים בשכבה אחידה.
• שופכים מעל את המחצית השניה של הבלילה ומסדרים אותה לשכבה אחידה.
• מפזרים מעל סוכר חום.
• אופים משך 45 דקות.
• כשהעוגה מוכנה, מוציאים אותה ומצננים.
• פורסים ומגישים קר או חמ.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים