חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוסטביף טלה בתנור
נתח שוק טלה ללא עצם במשקל 2 קילו בטמפרטורת החדר
10 שיני שום
1 כף אבקת שום
מלח ופלפל
שמן זית
2 גבעולי רוזמרין טרי
3 גבעולי טימין טרי
• מחממים את התנור ל- 230 מעלות.
• מורידים את העלים מענפי הטימין והרוזמרין, וקוצצים את העלים דק.
• חותכים את השום לחצאים (לאורכו).
• בעזרת סכין חדה,יוצרים 20 חריצים עמוקים על פני השטח של נתח הטלה, ודוחפים פנימה (עמוק) את פרוסות השום.
• בוזקים על הנתח כמות נדיבה של מלח, פלפל שחור, אבקת שום וטימין ורוזמרין קצוצים דק, ומעסים את הנתח היטב.
• מניחים את הנתח בתוך התבנית ואופים בחום גבוה משך 20 דקות עד שהצד החיצוני משחים.
• מורידים את החום ל- 180 וממשיכים לבשל עוד 30 דקות לדרגת צלייה של מדיום רר. (אפשר לחתוך מעט במרכז כדי לבדוק את דרגת הצלייה, או להשתמש במדחום בשר - 50 מעלות לדרגת מדיום).
• כשהנתח מוכן, מוציאים אותו מהתנור, ושמים מעליו נייר כסף (לא מהודק) משך 15 דקות כדי להמשיך את הצלייה.
• כעת ניתן לפרוס את שוק הטלה לפרוסות דקות (כמו רוסטביף) ולהגיש חם או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים