חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קציצות טלה
1 קילו בשר טחון - טלה
1 ביצה
1 כפית שום כתוש
1/2 כוס פירורי לחם
1 כפית פלפל אנגלי טחון (Allspice)
1 כפית גרדת קליפת לימון
1 בצל קצוץ
2 כפיות כמון
2 כפות פטרוזליה קצוצה
ספרי שמן
מלח ופלפל
• שמים את בשר הטלה הטחון בקערה.
• מוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ (חי), כפית שום כתוש, 2 כפות פטרוזליה, כמון, פלפל אנגלי, גרדת קליפת לימון ו- 1/2 כוס פירורי לחם.
• מוסיפים מלח ופלפל, וביצה אחת ולשים היטב עם הידים לתערובת אחידה.
• יוצרים מהתערובת קציצות בגודל של כף ומשטחים אותן מעט.
• יוצרים בין 20 ל- 40 קציצות (בהתאם לגודל הרצוי), ומסדרים אותן על גבי צלחת.
• מחממים מחבת פסים לחום גבוה ומרססים אותו עם ספריי שמן.
• מורידים את האש לחום בינוני, וצולים את הקציצות כ- 4 דקות מכול צד, עד שהן משחימות יפה.
• מוציאים את קציצות הטלה לכלי הגשה ומגישים אותן חמות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים