חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כנפי עוף בוויסקי, דבש וסויה
1 קילו כנפי עוף נקיות
1/3 כוס רוטב סויה כהה
2 כפות דבש
2 שיני שום כתושות
1 כף ג'ינג'ר כתוש
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס מיץ לימון טרי
1/3 כוס וויסקי בורבון
• מערבבים יחד את החומרים למרינדה : 1/3 כוס רוטב סויה, 2 כפות דבש, 2 שיני שום כתושות, כף ג'ינג'ר כתוש, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס מיץ לימון טרי ו- 1/3 כוס וויסקי ברבון.
• מערבבים את המרינדה היטב ומשרים בה את כנפי העוף.
• מצפים את הקערה עם ניילון נצמד ושמים במקרר לשעתיים לפחות, (עדיף להשרות משך לילה).
• מידי פעם הופכים את הכנפים בתוך המרינדה, כדי שכל הטעמים יספגו היטב.
• לאחר הלילה, מסדרים תבנית עם נייר אפייה ומסדרים עליה את הכנפיים שהושרו - ללא הנוזלים. (שומרים את המרינדה בצד).
• אופים את הכנפים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך 20 דקות.
• לאחר 20 דקות, מורחים את הכנפיים עם מברשת בשאריות המרינדה, הופכים אותן ומורחים גם את הצד השני במשרה.
• צולים את הכנפיים משך עוד 20 דקות, מוציאים מהתנור ומגישים חם.
• בתאבון.
• (ניתן לצמצם את המרינדה שנותרה, בסיר על אש קטנה עד שהיא מצטמצמת לחצי, לטעום ולתקן טעם עם צריך, ולהגיש עם הכנפיים.)


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים