חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטה אלפרדו
500 גר' פסטה לבחירתכם
30 גר' חמאה
4 שיני שום קצוצות דק
1 ו-1/2 כוסות שמנת מתוקה (400 מ"ל)
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל
2 כפות פטרוזליה קצוצה לקישוט
• מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה, (במקה זה - פטוצ'יני אלפרדו).
• כשהפסטה מוכנה, מוציאים אותה ומסננים, אך שומרים 1/4 כוס של נוזלי הבישול בצד.
• להכנת הרוטב, מניחים מחבת עמוקה על אש בינונית וממיסים את החמאה.
• מוסיפים את השום ומערבבים כחצי דקה (לא לשרוף את השום!)
• מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת (אפשר להשתמש בשמנת צמחית לבישול), ומערבבים.
• מורידים את הגז לאש קטנה, ומערבבים רצוף משך 4-5 דקות, עד שהשמנת מסמיכה.
• מוסיפים, מלח ופלפל על פי הטעם.
• מוסיפים את הפרמזן והפטרוזליה ומערבבים.
• מוסיפים את הפסטה לתוך המחבת עם הרוטב, ואת 1/4 כוס נוזלי הבישול, ומערבבים היטב.
• טועמים, ואם יש צורך, מוסיפים מלח או פלפל.
• מגישים את הפסטה חמה מהמחבת, ומעטרים עם גבינת פרמזן ומעט פטרוזליה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים