חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חטיפי דגים בתנור
4 פילטים של דג לבן
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
מלח ופלפל גרוס עבה
1 כפית אבקת שום (או תבלין אחר לבחירתכם)
1/4 כוס חלב
2 כוסות קורנפלקס (לא ממותק) מרוסק לפירורים
ספריי שמן
• חותכים את הפילטים של הדגים לחתיכות שוות בגודל כמה סנטימטרים.
• ממלאים צלחת עמוקה עם קמח ומתבלים אותו במלח, פלפל ואבקת שום או שום גרגרים.
• בקערה נפרדת טורפים את הביצים יחד עם החלב.
• ובקערה שלישית, שמים את הקורנפלקס שרוסק לפירורים.
• מיבשים את הדגים היטב ואז טובלים אותם קודם בקמח המתובל (מנערים את השאריות), ואז בביצה הטרופה, ובסוף בקורנפלקס.
• לאחר הטבילה המשולשת, מסדרים את הדגים על צלחת או ישר על תבנית עם נייר אפייה, זה לצד זה.
• מכסים את הדגים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 30 דקות כדי שהציפוי יתייצב.
• לפני האפייה, מרססים את הדגים בספרי שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 30 דק', או עד שמוכן.
• אחרי 15 דקות, מומלץ להפוך את הדגים בתנור.
• מגישים חם, עם לימון בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים